top of page
fotografsandraedin-2-2 (kopia).jpg

" Välj fotograf med hjärtat" 

Att fota bröllop är fantastiskt. Glädje, lycka, tårar om vartannat. Jag känner mig så lycklig varje  gång jag får bevittna kärlek genom linsen. Att få äran att vara en del av mitt brudpars stora dag och få en glimt i deras nära relationer och skapa en röd tråd genom känslor, detaljer, stämning, ljus och natur gör att minnen och ögonblick, brudparet inte visste fanns blir sparat för alltid. För mig är varje bröllop unikt med nya spännande möten, nya platser men med samma passionerade kärlek.

fotografsandraedin-31.jpg

Sandra is an amazing photographer ! She was our wedding photographer and the pictures are absolutely stunning and it was so nice and comfortable to be around her

- Hanna, Iceland, 2018

fotografsandraedin-24 (2).jpg

Sandra has a unique way to make people feel comfortable when she takes photos. She knows her camera and she is very innovative with details, even in a rush. Personally I think the most impressive skill she has is to catch the small magical moments where no one knows she is there, this makes her photos more personal.

— Martin, Germany, 2019

Skicka en förfrågan

Nu vill jag såklart veta mer om er!

Fyll i detta formulär så vi kan börja lära känna varandra 

00:00

Tack för ditt meddelande! 

fotografsandraedin-32_edited.jpg
fotografsandraedin-91.jpg

“Sandra fotade vårt bröllop. Jag var avigt inställd på att lägga så mycket pengar på fotograf men nu efteråt är jag väldigt glad att vi gjorde det! Sandra var proffsig, personlig och trevlig på samma gång. Bilderna blev kanon och fotograferingen var lustfylld och avslappnad. kan verkligen rekommendera Sandra och hennes tjänster”

Per, Orust
1-24fotografsandraedin-43 - kopia.jpg

“Sandra kan göra den mest obekväma personen bekväm framför kameran. Sandra är en väldigt härlig människa med lätt till skratt! Hon fångar känslor och ögonblick väldigt skickligt vilket gör bilderna väldigt naturliga och magiska som lockar fram just den känslan man hade under fotograferingen. Vi kunde inte önska oss en annan fotograf för att föreviga vår bröllopsdag..”

Evelina, Stockevik

fotografsandraedin-49 (2).jpg

Den magiska timmen före solens nedgång. Vid denna tid på dygnet är solen låg, varm och himlen kan bjuda på ett oförglömligt färgskådespel.

Väljer man något av mina större paket rekommenderar jag att ni lägger 20-30 min i ert kvällsschema. En bensträckare för gästerna medan vi smiter iväg en stund i närheten för att skapa magi!

Golden hour

fotografsandraedin_2.JPG

Hur mycket tid behövs för porträtten?

I de flesta fall rekommenderar jag 1,5 timme. Vill man dock ha både skog och havstema + bilder ihop med brudföljet och familjen + barn rekommenderar jag 2 timmar. Viktigt för er är att inte känna en tidspress, utan njuta av varandra och nuet.

Varför ska ni boka mig som er fotograf?

Jag är en glad, vänlig själ. Jag är lätt att prata med, en friskfläkt från de norrländska skogarna och som har en stark kärlek till naturen. Min bildstil är ljus, varm och välkomponerad med många inslag av levande natur i bilderna. Jag är flexibel och alert. Vill fånga betydelsefulla ögonblick, skapa bästa, vackraste bilderna precis som ni. Jag är noggrann och envis.  Efter att ha förevigat över 100 bröllop, varav flera utomlands har jag därmed bred erfarenhet av olika miljöer och ljussituationer. Mina bröllopskunder har varit tidiga med att boka mig, vilket har inneburit bokningar 1-2 år innan bröllopsdagen. Vilket betyder att innan sommaren (april/maj) är jag oftast helt fullbokad.

Jag erbjuder alltifrån 1 timmes porträttfotografering för den som vill ha fina bilder men har en lägre budget att gå efter, (obs, endast i mån av tid) till stora heldagspaket med 12 timmars fotograferande. I det stora heldagspaketet får ni allt, ögonblicksbilder, tårarna, skratten, vackra porträttbilder i magiskt solnedgångsljus och därmed otroliga bilder att förstora och hänga på väggen, ni får de humoristiska bilderna från festen, maten i fint utförande, talen från era nära och sist men inte minst, vem som var först ut på dansgolvet och sedan som grädden på toppen, ett vackert lyxigt bröllopsalbum med alla dessa minnen att förvara och ta fram när ni vill uppleva er dag igen och igen och igen. Ögonblick som aldrig kommer igen är en välvärd investering. Glöm aldrig det.

 

Tryggt för er att veta är att vid alla fotograferingar har jag alltid en back-up kamera om något skulle hända. Flera minneskort, flera reserv batterier och alltid ett glatt humör ;) Viktigt för er att komma ihåg är att högsäsongen på sommaren är intensiv och därför har jag en leveranstid på 3-4 veckor.

1-24fotografsandraedin-HUVUDBILD28 - kopia_edited.jpg